گیلان بادام زمینی فروش بادام زمینی برنج و چای

بهترین و مرغوبترین بادام زمینی فروش بادام زمینی آستانه اشرفیه

گیلان بادام زمینی فروش بادام زمینی برنج و چای

بهترین و مرغوبترین بادام زمینی فروش بادام زمینی آستانه اشرفیه

هر چند اشپز هم باید خوب باشه اگر در برنج درجه یک که از اون عالی تر ئ ب

چگونه برنج خوب و بد را  تشخیص دهیم؟ میان دانه چیست؟ ببینید  برنج  خوب و  درجه  یک رو  کار هر کسی نیست  راحت  تشخیص  بده اما  وقتی برنج را می پزید مشخص میشه  هر چند  اشپز هم باید  خوب باشه  اگر در برنج  درجه  یک  که  از  اون  عالی تر ئ بالاتر و  والاتر  هم  بپزین اما  اگر در ان  اب  زیاد  بریزید  شل و ول میشه حتی  کته هم نمیشه که بگیم  کته  پختیم حتی  زرشمک بریزید یا اون  اسمش  چیه  در برنج می ریزند اهان مرا  یاد  امد  زعفران قرمز  طلایی گران کم  یاب  تربت جیدریه فکر  نمی کنم  در  تربت جام هم  زعفرانی  بکارند یا  نکارند اما همه اینها  یکطرف  برنج رو  ابکش هم می کنند  کمی هم  روغن  می ریزند  حالا بستگی به  خودتان  داره اما  میان دنه  یعنی برنجی که  نصف شده  باشه  شکور چیست؟  شگور  از نیم  دانه هم  ریزتره  خیلی  ریزه هر برنجی که  از  وسط  نصف بشه به  ان  چی  می گویند؟  میکن  نیم  دانه  قیمتسش  ارزانتره  کشت و برداشت برنج زمان برداشت برنج بهتر است بارانی نبارد در زمانی شروع می شود که هوا کم کم گرمتر می شود و زمستان تمام شده است اغازدرچه فصلی در چه ماهی برنج می کارند و برداشت میکنند؟ کاشت برنج چند روز پس از فروردین است چون دیگر هوا خیلی سرد نیست و خنکتر شده است زمین را اماده می کنند تا برنج بکارند هم در اتان گیلان هم در استان مازندران که از شهرهای شمالی ایران هستند برنج در این فصل از سال یعنی فروردین شروع می شود اما در چه زمانی پس از کشت برنج برداشت می شود؟ در زمانی که هوا گرمتر شده و در مرداد ماه هستیم چند روز دیرتر یا چند روز زودتر برداشت برنج انجام می شود برنجهای مرغوب درجه یک اسمشان چیست؟ کاظمی هاشمی و برنجها معمولا همه انها خوب هستند و به طرز پخت بستگی دارند بهترین برنج را اگر یکنفر که بلد نیست خوب بپزه و پخت خوب انجام نده ابش زیاد باشه شل و ول در میاد اما اشپز ماهر برنج متوسط را مانند برنج درجه یک خوشمزه درست می کند برداشت از منبع سایت armin3d.com ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.